Számla állapot oszlop lehetséges értékei a következők:

  • nem véglegesített: minden olyan a rögzítési folyamaton végig nem vitt számla ami nem rendelkezik sorszámmal
  • eredeti sztornózott számla
  • eredeti sztornó számla
  • eredeti számla


Korábban kiállított számla másolásához és új létrehozásához a másolás  ikonra kell kattintani, ilyenkor a rendszer minden adatot átvesz a dátumok kivételével.


Számla nyomtatásához a nyomtató  ikonra kell kattintani, minden nyomtatás során egy példány kerül kiállításra PDF állomány formájában melyet a rendszer felajánl letöltésre. Az állomány neve a számla sorszáma pl. minta-0001.pdf. Amennyiben nem az első, azaz eredeti nyomtatás készül el az állomány neve kiegészül egy (_m) utótaggal így az állomány neve minta-0001_m.pdf lesz.


Sztornózás érdekében a sztornózni kívánt számla sor végén található  ikonra kell kattintani, majd az így felugró ablakban elvégezni az esetleges módosításokat.


Lehetőség van elektronikusan aláírni egy már kiállított számlát a lakat  ikonra kattintva, az ilyen számlákat az borítékikonra kattintva a partner e-mail címére a számlázóból elküldheti amennyiben nincs megadva vagy hibás a számlázó jelzést ad. Az elektronikusan aláírt de ki nem küldött számlák esetében a borítékikon piros színben jelenik meg.


Fizetési adatok

Egy kiállított számla fizetési adatainak nyilvántartásához a bankjegy  ikonra kattintva juthat el. Azon számlák esetében ahol már van fizetési információ rögzítve de nem a teljes számla összegéről a boríték  ikon pirosan jelenik meg míg ahol a teljes összeg könyvelésre került a boríték  ikon zöld színű.